• Nedavno
Interaktivne igračke za pse, igračke s kuglicama, igračke za doziranje hrane za pse

Interaktivne igračke za pse, igračke s kuglicama, igračke za doziranje hrane za pse

HRK 2.33
Tova je dostupna

Količina robe

kratki opis nije dostupan 1. Pet boja, To su višenamjenske igračke za mačke i pse dizajnirane za curenje. Bez električnog pogona, Igračka se može sama kretati dok se kućni ljubimac igra. Kada se igračka ljulja naprijed-natrag, čak i ako nema vanjske sile, igračka će se kretati pod vlastitom težinom, što povećava zabavu u igri. 2. Ovaj proizvod izrađen je od uvezenog posebnog materijala za hranu iz MBP-a sa zaštitom okoliša i zdravlja, koji je jak, otporan na habanje i izdržljiv. U isto vrijeme kada se više od jednog kućnog ljubimca igra zajedno, inteligencija kućnih ljubimaca može se učinkovito poboljšati u procesu učenja korištenja. 3. Ovaj proizvod ne treba električni pogon, a kućni ljubimci se mogu sami kretati kada ih dodirne svjetlost. Igračka je opremljena sustavom za samobalansiranje težine, tako da bez obzira na to kako se trese, kućni ljubimac je neće prevrnuti. 4. Funkcija propuštanja Igračke : tijekom procesa ljuljanja, iz igračke će iscuriti grickalice, što povećava zadovoljstvo igračke, a odgađanje unosa hrane od strane ljubimca također može zaštititi gastrointestinalno zdravlje ljubimca . 5. Zanimljive igračke mogu zamijeniti tvrtku vlasnika, što može natjerati kućne ljubimce da vježbaju i održavaju ih zdravima. tijelo je zdravo. Česta igra s ovom igračkom može ublažiti tjeskobu kućnog ljubimca i potaknuti njegove prijatelje. Kad su kod kuće, mogu spriječiti kućne ljubimce da razbiju svoje prebivalište i odjeću. 6. Odvrtanjem prozirne ljuske proizvoda, Hrana za mačke, pse i grickalice za kućne ljubimce mogu se staviti u glavno tijelo igračke. Kad se glavno tijelo igračke ljulja naprijed-natrag pod utjecajem vanjskih sila poput bockanja i guranja kućnog ljubimca, grickalice će istjecati, privlačeći pažnju kućnog ljubimca.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu

Critter crveni, 3.25
  • Nedavno

Critter crveni, 3.25

HRK 22.98

Jolly Critter Chewy vjeverica naše je rješenje za vaše žvakaće štene Napravljen od svih prirodnih, netoksičnih guma, ovaj je krivac izrađen dodatno da bi izdržao najgluplji zalogaj.

Igračke za pse' 22
  • Nedavno

Igračke za pse' 22

HRK 77.98

Igračka za pse iz Aliste već više od 20 godina tvrtka Aliste stvara proizvode za kućne ljubimce s fokusom na vrijednost Koristeći međunarodno proizvedene tkanine i jedinstveni dizajn,